Баклажани фаршировані гармошкою з фаршем на сковороді

Баклажани фаршировані гармошкою з фаршем на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

дивіться нижче

Баклажани фаршировані гармошкою з фаршем на сковороді покроковий рецепт

1. Тут важливу роль відіграє соус. Чим насиченіший приправами, тим смачніше.⁣⁣ ⁣⁣Баклажани 🍆 ріжемо гармошкою. Зручніше між двох паличок, точно не прорежете до кінця.⁣⁣⠀ Відправляємо на 20 хвилин у солону воду, що б пішла гіркота. ⁣⁣⠀

2. Всі прорізи заповнюємо раніше підготовленим фаршем. Фарш повинен бути вже приправлений.⁣⁣⠀ На рослинному маслі обсмажуємо часник 🧄, як тільки піде аромат, додаємо⁣, томатну пасту⁣⁣, соєвий соус⁣⁣, сіль, перець,ваші улюблені приправы.

3. Далі на соус викладаємо наші гармошки, додаємо трохи окропу. Занадто рідким не робіть, бо баклажани і фарш виділять ще й свою вологу.⁣⁣ Наші гармошки поливаємо цим же соусом, і під кришкою, доводимо до готовності⁣⁣.

Відео рецепт 👇