Тушкований кролик з вином і абрикосами на сковороді

Тушкований кролик з вином і абрикосами на сковороді простий рецепт. Поки спека «папустила» можна спокійно заходити на кухню, включати духовку і готувати. Саме тому сьогодні рецепт кролятини. Діставайте із заначок і вперед. Я обожнюю кролика з двома інгредієнтами: 1.у вині. 2.з рисом на гарнір. Не можу пояснити чому так, просто люблю🙃😉 Пропоную і вам спробувати.

Інгредієнти

▪️тушка кролика
▪️одна морква
▪️цибуля шалот (можна будь-який наявний)
▪️80гр бекону
▪️склянку вина
▪️чебрець
▪️300гр абрикосів
▪️сіль і перець

Тушкований кролик з вином і абрикосами на сковороді покроковий рецепт

1. Бекон порізати і обсмажити, потім додати до нього цибулю, чебрець і моркву. Обсмажуємо все разом. Кролика порізати по суглобам, обсмажити злегка зверху. Складаємо всі разом в велику ємність для тушения.

2. Додаємо склянку вина, трохи бульйону або води (приблизно 100 мл), сіль, перець і абрикоси. Накриваємо кришкою і тушкуємо 1,5-2 часа.

3. Робимо будь гарнір за смаком, у мене до кролику завжди рис, і подаємо. Я ще для подачі обсмажила трохи абрикосів😉 Обов’язково не забудьте полити все утворився соусом🙏🏻🙃