Жареха з грибів з картоплею

Як зробити Жареху з грибів з картоплею рецепт простий. Дуже смачна жареха з лисичками і мисливськими ковбасками. Рецепт склала з двох улюблених страв чоловіка з ресторану Йорж. В каруселі відео,

Інгредієнти

✔️картопля 4-5 великих
✔️цибуля-1 велика цибулина
✔️мисливські ковбаски 5-6 шт
✔️лисички 0,5 кг
✔️вершкове олію 1 ст ложка
✔️2 зубчики часнику
✔️зелень: кріп, петрушка, кінза, зелена цибуля на вибір
✔️сіль, чорний перець
✔️для подачі яйце пашот

Жареха з грибів з картоплею покроковий рецепт

1. Лисички промити у воді з борошном, дале в проточній воді, великі розірвати. Цибулю обсмажуємо на рослинній олії, коли почне золотитися посипаємо дрібкою цукру і на повільному вогні карамелізуем хвилин 20. По готовності викладаємо Картоплю чистимо, нарізаємо брусками трохи більше середнього і добре промиваємо від крохмалю, заливаємо водой.
2. На сковорідку після цибулі викладаємо очищені лисички, обсмажуємо на рослинній олії доки не випарується рідина не почне золотитися. Додаємо вершкове масло і натертий часник, як масло вбереться додаємо трохи зелені і отставляем.
3. На сусідній сковорідці тим часом виклали обсушену картоплю, струснули, щоб масло розійшлося по всій картоплі, заважаємо лише після того, як схопиться та прижарится. Солимо вконце.

4. Як буде майже готова додаємо ковбаски і прижариваем їх. В кінці додаємо зелений лук, зелень, гриби і акуратно перемішуємо, вимикаємо. При подачі викладаємо яйце пашот. Приємного!

Відео рецепт 👇