найніжніші курячі котлети з яйцем, сиром і морквою

Самі ніжні курячі котлети з яйцем, сиром і морквою простий рецепт на сковороді 🥰 Можна пропонувати малятам з 8 міс.після того як ввели куряче яйце і коров’ячий білок. Можна приготувати на пару 🔥.

Інгредієнти

– 400г м’яса курячого стегна без кістки
– Яйце 2 шт
– Борошно рисова 45г
– Сух.часник щіпка
– Солодка паприка щіпка
– Суха або свіжа зелень(у мене петрушка)
– Сир твердий 40г
– 1шт Морква
– Масло для змазування (дхі, кокосове, оливкова)

найніжніші курячі котлети з яйцем, сиром і морквою покроковий рецепт

1. Куряче стегно моєму, очищаємо від плівок і жилок. Нарізаємо на дуже маленькі кубики. До курки додаємо яйця і борошно, добре перемішуємо. Додаємо терті на крупній тертці сир і морковь.

2. Тут же додаємо спеції. Перемішуємо. Випікаємо на добре розігрітій сковороді, змащеній маслом (у мене дхі).

3. За 5 хвилини з кожного боку, на повільному вогні під кришкою. Зняти з вогню і залишити під кришкою ще на 10 хвилин. Котлетки дуже ніжні і насичені! Оцінять вся семья.

Відео рецепт 👇