Тефтелі в грибному соусі

Як смачно зробити Тефтелі в грибному соусі
простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

1,5 кг змішаного фаршу
150 г панірувальних сухарів
3 яйця
3 ст. л. молока
1 ст. л. гірчиці
сухий часник, пажитник
сіль, перець
3 цибулини 300 г
1 кг свіжих печериць
2 ст. л. томатної пасти
3 ч. л. порошку солодкої паприки
1 ч. л. сухого чебрецю
сіль, перець
600 мл рідких вершків
400 мл бульйону (використовувала розчинний овочевий)
сіль, перець
рослинна олія для обсмажування

Тефтелі в грибному соусі покроковий рецепт

1. До фаршу додати яйця, сухарі, гірчицю, молоко, сухий часник, пажитник, сіль, перець. Дуже ретельно вимісити фарш і підкотити 25 кульок. Обсмажити тефтелі в розігрітому рослинному маслі з усіх боків до рум’яної скоринки. Викласти тефтелі в миску, накрити. У казані обсмажити нарізаний уздовж «пір’ям» лук до мягкости.
2. Додати до цибулі нарізані не занадто тонко гриби. Підсолити, готувати до випаровування рідини і рум’яного кольору. Додати томатну пасту, готувати, поки масло прийме червоний колір. Влити вершки, довести до кипения.
3. Влити бульйон, довести до кипіння. Вкласти в соус тефтелі. Накрити казан кришкою і тушкувати на самому повільному вогні хвилин 20. Якщо хочете, соус можна загущатися. Подавати з рисом або картопляним пюре. Смачно до одуру!!!