Червона риба у вершковому соусі з шпинатом і помідорами

Як зробити Червона риба у вершковому соусі з шпинатом і помідорами в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

4 шматки червоної риби (будь-яка на вибір)
200 гр шпинату
200 мл молока
300 гр помідорів
1 ч. л. масла ДХІ
2 зубчики часнику
Сіль і перець за смаком

Червона риба у вершковому соусі з шпинатом і помідорами покроковий рецепт

1. Кожен шматок риби ділимо на 2 частини як на відео, солимо і перчимо. Рибу обсмажуємо на сковороді на краплі оливкової олії 2-3 хвилини, з кожної стороны.

2. Помідори нарізаємо кубиками. На маслі дхі обсмажуємо помідори, дрібно нарізаний часник, шпинат. До помідорів і шпинату додаємо молоко, смажимо все разом кілька минут.

3. Рибу викладаємо на деко, заливаємо молочно-овочевий сумішшю і запікаємо в духовці 20 хвилин при 180 градусах.

Відео рецепт 👇