Турецький смажений рис з вермішеллю на сковороді

Турецький смажений рис з вермішеллю на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

дрібна вермішель 2/3ст;
рис длинозерный 1,5 ст;
сіль за смаком (менше 1ст.л)
цукор 1ст.л;
вершкове масло-50гр;
вода 2ст;
оливкову олію.

Турецький смажений рис з вермішеллю на сковороді покроковий рецепт

1. Рис добре промити і замочити в холодній воді. У сковороді розтопити вершкове масло. До маслу відправити вермешель і трохи оливкової олії. Вермішель обсмажити до золотистого цвета.

2. Додати рис і дати рісу повністю позбавиться від вологи. Як тільки рис стане розсипчастим, залити кип’яченою водою, додати сіль і цукор. Накрити посуд кришкою і залишити на середньому вогні на 15-20хв (залежить від рису).

3. Прибирати каструлю з вогню, перемішати і накрити рис паперовим рушником і назад крышкой.

4. Через 10 хвилин можна подавати до столу.