Яловиче мясо з помідорами, картоплею, морквою та цибулею на сковороді

Відмінна ідея для смачного обіду або вечері. Готується легко і просто, а найголовніше це дуже смачно 🥰 Яловиче м’ясо з помідорами, картоплею, морквою та цибулею на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

Яловиче м’ясо-800 гр
Помідор-3 шт
Цибуля-1 шт
Болгарський перець-1 шт (за бажанням)
Картопля-4 шт
Морква-1 шт
Зелений горошок (заморожений) 70-80 гр
Зелень
Сіль, перець за смаком

Яловиче м’ясо з помідорами, картоплею, морквою і цибулею на сковороді покроковий рецепт

1. Обсмажуємо м’ясо, додаємо цибулю, помідори, заливаємо окропом і залишаємо гаситися під крышкой.

2. Додаємо картоплю, моркву, болгарський перець, горошок, сіль і перец.

3. Доливаємо ще трохи окропу і залишаємо гаситися під кришкою до готовності. Перед подачею посипаємо зеленью.

Відео рецепт 👇