Крихта картопля з беконом і сиром в духовці

Як зробити Крихту картоплю з беконом і сиром в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Картопля середня 4 шт
Бекон 6 смужок
Сир 100 гр
Часник 2 зуб
Сирний соус/майонез 2 ст. л.
Кріп за смаком

Крихта картопля з беконом і сиром в духовці покроковий рецепт

1. Картоплю миємо, вислуховуємо, робимо проколи вилкою. Кожну картоплину щільно загортаємо у фольгу і ставимо в духовку при 180•с на 1-2 години в залежності від розміру. Бекон нарізаємо на тонкі смужки і обсмажуємо пару минут.

2. Сир і часник. Натираємо на дрібній тертці, додаємо обсмажений бекон, мирний соус або майонез. Перемішуємо. Дістаємо картоплю і разрезаемся навпіл не до кінця. ( Якщо картопля ще не пропікся, просто обратно.

3. Ставимо в духовку). Розминаємо м’якоть картоплі виделкою, до стану пюре. Перекладаємо назад у форму. В серединку викладаємо начинку і ставимо в духовку ще на 10 хв. Посипаємо кропом і подаємо до столу.

Відео рецепт 👇