Як зробити смажені Курячі грудки у вершковому соусі з сиром на сковороді простий рецепт. Збережи, щоб не втратити 🥰 Ніжна курка у вершковому соусі, ідеально підходить до будь-якого гарніру і приготування займає мінімум часу.
Інгредієнти
▪️1 куряча грудка(розділила на 2 частини, потім кожну розділила навпіл)
▪️Сіль, перець чорний, паприка
▪️Вершки 10% – 200 мл
▪️1 ст. л борошна
▪️1 помидорка
▪️50 гр сиру
▪️зелень
▪️можна додати зубчик часнику
Курячі грудки у вершковому соусі з сиром на сковороді покроковий рецепт
1. Курячу грудку солимо і перчимо, обсмажуємо по 5 хвилин з кожної сторони. Прибираємо зі сковороди і в цю ж сковороду вливаємо вершки, борошно, перемішуємо, сир і зелень.
2. Тушкуємо на повільному вогні 5-7 хвилин, поки вершки не загустеют, періодично помешиваем.
3. Викладаємо назад грудку, посипаємо зеленню і тушкуємо ще 10 хвилин на повільному вогні. Виходить дуже смачно і нежно.
Відео рецепт 👇