Рис по-іспанськи

Як зробити Рис по-іспанськи рецепт простий. Гарнір, самостійний обід або пісне блюдо. І це все можна сказати про сьогоднішній рецепт👍👍👍. Під час приготування аромат стояв по всій кухні, вийшов дуже смачний і ситний обід, буду готувати і не один раз 😊 А все це – рис по-іспанськи😍

Інгредієнти

Рис пропарений – 200 гр
Вода – 200 мл
М’якоть томатів – 200 гр
Цибуля – 1/2 шт.
Болг. перець – 1/2 шт.
Часник – 2-3 зуб.
Спеції, сіль -за смаком
Рослинне масло ( у мене кокосове) – 1 ст. л.
Квасоля червона – 1 банка
Оливки або маслини – жменя
Зелень – для прикраси

Рис по-іспанськи покроковий рецепт

1. На олії обсмажуємо цибулю і болгарський перець, нарізаний великими кубиками, 2-3 хвилини. До овочів додаємо спеції (я використовувала прованські трави і копчену паприку) і часник і обсмажуємо ще протягом хвилини. Вливаємо воду, томати (можна розвести у воді томатну пасту) і рис .
2. Солимо до смаку, перемішуємо, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь, закриваємо кришкою і не відкриваємо 20 хвилин до повної готовності риса.
3. Вимикаємо вогонь, додаємо консервовану квасолю (попередньо промийте холодною водою) і шматочки оливок. Перемішуємо і даємо настоятися. Подаємо з зеленью.