Тефтелі з фаршу індички з сиром в томатній заливці

Як зробити тефтелі з фаршу індички з сиром в томатній заливці в духовці рецепт.

Інгредієнти

Фарш 500 гр. (у мене індичка, але можна взяти будь -)
Рис 80 гр.
Твердий сир 100гр.
Томатна паста 2 ст. л.
Часник 2 зубчики
Хороший пучок зелені
Яйце 1 шт
Спеції (у мене суміш перців, мускатний горіх, паприка)

Тефтелі з фаршу індички з сиром в томатній заливці покроковий рецепт

1. У фарш кладемо яйце, тертий сир (трохи залишаємо на посипання), попередньо відварений до напівготовності рис, мелкопорезанную зелень, часник, пропущений через часникодавку, спеції, сіль. Все добре перемішуємо і формуємо тефтели.

2. Форму змащуємо маслом і викладаємо тефтелі. Томатну пасту розвести в 250 мл води і перемішуємо до однорідності. Заливаємо тефтели.

3. Випікаємо 40 хвилин при 180 гр.(духовку попередньо розігріти) Дістаємо форму і посипаємо залишками сиру тефтелі зверху. Запікаємо ще 10 минут.