Вершкове рагу з квасолею, ковбасками та шпинатом

Як смачно зробити Вершкове рагу з квасолею, ковбасками та шпинатом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже смачне насичене яскраве блюдо! Подаємо зі свіжим хлібом, щоб вымакивать вершковий соус, і можна біле вино до нього подати.

Інгредієнти

Масло топлене – 2 ст. л.
Ковбаски для смаження, будь купати – 4 шт
копчені Реберця – 3-4 шт
Квасоля біла консервована – 2 банки,
Морква – 1 шт
Селера – 1 шт
Часник – 2-3 зуб
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Курячий бульйон – 1 склянку
Вершки 20% – 400 мл
Шпинат – 120 гр
Лавровий лист – 1 шт
Чебрець сухий – 0,5 ч. л
Сіль – за смаком
Перець чорний – за смаком

Вершкове рагу з квасолею, ковбасками та шпинатом покроковий рецепт

1. У сотейнику розігріти олію, обсмажити нарізані ковбаски (шматочками в 2 см) до напівготовності. Додати копчені реберця, обсмажити одну хвилину. Додасть нарізану брусочками моркву, селеру, цибулю півкільцями, рубаний чеснок.
2. Смажити все разом хвилин п’ять. Влити курячий бульйон (якщо його немає, розвести в склянці окропу курячий кубик), накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні двадцять минут.
3. Потім, додати проціджену квасоля, чебрець, лавровий лист, сіль, перець – тушкувати хвилин п’ять, щоб квасоля ввібрала в себе всі вкусы.
4. Влити вершки, додати листя шпинату – не кип’ятити, прогріти тільки, дати знітитись листям шпинату, вимкнути вогонь і подавать.