Стожки з фаршу індички з грибами і сиром в духовці

Стожки з фаршу індички з грибами і сиром в духовці рецепт простий. Обов’язково збережіть рецепт 👍🔥. Це дуже смачно. Дуже класно до пюре, рісу, макарошкам).

Інгредієнти

Вага готового страви: 280г./ 4 шт.
КБЖУ на 1 шт.: 214/12.9/17.4/1.6.
КБЖУ на 100г.: 305/18.5/24.8/2.3.

– 250г фаршу з індички (у мене був Индилайт 240ккал на 100г)
– 40г цибулі
– 60г печериць
– 40г 10% вершків
– сиру 40г
– 5 г соняшникової олії
– сіль, спеції (я взяла червону паприку і сухий часник).

Стожки з фаршу індички з грибами і сиром в духовці покроковий рецепт

1. Фарш посолити, додати спеції, добре перемішати і сформувати у формі гнізд на пергаменті. На маслі обсмажити нарізану цибулю, а коли він стане золотистим додати грибы.

2. Додати вершки і 1/2 сиру, посолити, перемішати сир повинен розплавитися. Викласти грибну начинку в гнізда, посипати сиром і запікати 25 хвилин на 180*.

3. Можна знизити калорійність, якщо зробити самостійно фарш з філе курячого стегна например.

Відео рецепт 👇