Котлети з яловичого фаршу в овочевому соусі на сковороді

Як смачно зробити Котлети з яловичого фаршу в овочевому соусі на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Надихнулася турецькою кухнею і тепер часто готую цю страву. Їдять все і вимагають добавки.

Інгредієнти

Котлетки:
500 г фаршу (у мене яловичий)
1 цибулина
Сіль і перець
1 ст л олії для смаження

Соус:
1 цибулина
2 болгарських перцю
2 помідора
3 зубчики часнику
Петрушка і кріп
1 ст л томатної пасти
100-150 мл води
Сіль і перець

Котлети з яловичого фаршу в овочевому соусі на сковороді покроковий рецепт

1. Цибулину потерти у фарш. Додати сіль і перець. Вимісити і відбити фарш, сформувати котлетки. ⠀ Можна додати також і тертий кабачок, та інші овочі. А якщо фарш сухуватий, то батон, вимочену в молоці або те, що ви звикли додавати. ⠀
2. Обсмажити котлетки з двох сторін по хвилині. Прибрати їх зі сковороди. А в сковороду покласти нарізані овочі, обсмажити 3-4 хвилини, помішуючи Додати часник, зелень, томатну пасту, воду і специи.

3. Перемішати, тушкувати ще пару хвилин. Перекласти в соус котлети, готувати ще 5-7 хвилин на середньому огне.

4. Взагалі, соус цей універсальний. За аналогією в ньому можна приготувати і білу рибу, і курку, і будь-які інші котлетки або фрикадельки. І буде ДУЖЕ смачно!

Відео рецепт 👇