Куряча печінка в сметані з цибулею та морквою на сковороді

Як приготувати курячу печінку в сметані з цибулею та морквою на сковороді рецепт. Весь секрет у спеціях! Хочу поділитися улюбленим варіантом приготування ніжного і корисного страви. Субпродукти дуже корисні, не забувайте про це. Намагайтеся регулярно додавати в свій раціон печінку курячу, яловичу.

Інгредієнти

печінка куряча 500гр
моркву
цибуля ріпчаста
сметана
масло рослинне
сіль, перець
спеції: паприка сушена, часник сушений, гірчиця зернова, коріандр зерна, уцхо-сунелі (пажитник), чабер сушений, перець Чилі червоний сушений, петрушка сушена.

Ці спеції надають неймовірний смак конкретно печінки курки або індички. Додавати опціонально по чуть чуть.

Куряча печінка в сметані з цибулею та морквою на сковороді покроковий рецепт

1. Моркву нарізати соломкою і відправити на сковороду з рослинним маслом обсмажуватися. Нарізати цибулю крупно і відправити обсмажуватися до моркви, до золотисто прозорого цвета.
2. Печінку промити, порізати не дрібно, відправити на сковороду. Обсмажити з двох сторін, все перемішати. Додати сметану. Якщо соку в сковороді немає, то сметану розбавити водою, але у такому разі сметани додавайте больше.
3. Потім додаємо спеції, перемішуємо, накриваємо кришкою. Готуємо хвилин 10. ⠀ Виходить неймовірно ніжно і дуже вкусно.