Мясної рататуй з фаршем, кабачками, баклажанами і помідорами

Як зробити М’ясний рататуй з фаршем, кабачками, баклажанами і помідорами в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр 97/13,7/2,9/3,2

✔БАКЛАЖАН 200 гр
✔КАБАЧОК 300 гр
✔ПОМІДОРИ 300 гр
✔ФАРШ 600 гр
✔ЦИБУЛЮ 40 гр
✔ЧАСНИК 2 зубчики
✔СИР 100 гр
✔СІЛЬ, ПЕРЕЦЬ, СПЕЦІЇ

М’ясної рататуй з фаршем, кабачками, баклажанами і помідорами покроковий рецепт

1. Овочі нарізати як на відео (бажано обрати однакового розміру) Сир натерти. У фарш (у мене курячий) покласти цибулю, часник і спеції, перемішати, сформувати котлети по розміру овощей.
2. Укладаємо овочі і котлетки по черзі і красиво. Зверху посипаємо сіллю, перцем.
3. Прибираємо в духовку на 20-25 хвилин при 180 гр. потім дістаємо, посипаємо сиром і знову на 10-15 хвилин у духовку.

Відео рецепт 👇