Локшина удон з куркою і овочами в соусі теріякі на сковороді

Локшина удон з куркою і овочами в соусі теріякі на сковороді простий рецепт 🍝🥡 ЦЕ БОЖЕСТВЕННО СМАЧНО😍 і не гірше, ніж в ресторані! Раніше мене відштовхнули інгредієнти за типом імбиру або соусу теріякі, але не робіть моїх помилок. Купити їх можна практично В БУДЬ-якому магазині. Результат того вартий 🥰

Інгредієнти

▪️Куряча грудка 400 р
▪️Локшина удон 200 р
▪️Перець солодкий 120 р
▪️Морква 70 р
▪️Цибуля ріпчаста 70 р
▪️Часник 10 г
▪️Імбир 20 г
▪️Перець чилі за смаком (у мене в пластівцях)
▪️Зелений лук
▪️Соєвий соус 50 р
▪️Соус Теріякі 120 р
▪️Сіль, перець за смаком
▪️Кунжут

Локшина удон з куркою і овочами в соусі теріякі на сковороді покроковий рецепт

1. Невеликими смужками нарізаємо курячу грудку. Обсмажуємо дрібно нарізаний імбир 1-2 хв, потім додаємо в сковороду шматочки курки і обсмажуємо до золотистого кольору. Відварюємо локшину удон по інструкції на упаковці. В кінці обов’язково промиваємо водой.

2. Нарізаємо цибулю і обсмажуємо разом з куркою 1-2 хв. Потім додаємо моркву, нарізану соломкою, смажимо 1-2 хв. Солодкий перець нарізаємо смужками і обсмажуємо ще 1-2 мин.

3. Додаємо дрібно нарізаний часник, чилі і все перемішуємо. Додаємо соєвий соус і соус теріякі. Солимо (зовсім краплю), перчимо за бажанням і вливаємо трохи воды.

4. Тушкуємо під кришкою ~ 2 хв. Додаємо в сковороду локшину ретельно перемішуємо. Накриваємо блюдо кришкою і тушкуємо ще 1-2 хв на слабкому вогні. Подавати можна з зеленою цибулею і кунжутом.

Відео рецепт 👇