Риба скумбрія в маринаді запечена в духовці простий рецепт. Це рецепт самої смачною, соковитою скумбрії, запеченої в маринаді 🤗
Інгредієнти
1 кг скумбрії (4 шматочки середнього розміру)
2-3 великі цибулини
⠀
Для маринаду:
3 ст. л. л сметани 3 ст. л соєвого
соусу
3 ст. л. гірчиці (я взяла 1 ст. л. міцною і 2 ст. л. французької квасолі)
1 ст. л
меду 2 ст. л. лимонного соку
⠀
Для декору:
французька гірчична квасоля, зелений лук
Риба скумбрія в маринаді запечена в духовці покроковий рецепт
1. Вимийте і очистіть скумбрію від усього непотрібного. Нарізати на середні шматочки. ⠀ Приготуйте маринад. Додайте сметану, соєвий соус, гірчицю, лимонний сік і мед. Додати нарізану скумбрію, зверху полити водою, поставити на 1-2 години в холодильник. ⠀
2. Між тим, 2-3 великі цибулини розрізаються на кільця, викладені на дно форми. Масло не потрібно! Зверху посипати скумбрією і рясно полити маринадом! ⠀ Випікати 30-40 хвилин при 180°С. ⠀ А поки можна приготувати вихор, адже він найкраще підходить до цієї страви! ⠀
3. Ми його пробуємо! Це просто вибуховий вечерю! Риба виходить дуже соковитою!!! Тому раджу зберегти рецепт, адже він вам обов’язково сподобається ❤️
Відео рецепт 👇