Зрази картопляні з кабачком на сковороді

Зрази картопляні з кабачком на сковороді простий рецепт 💚 Смачне і корисне блюдо для любителів овочів! 👍🏻

Інгредієнти

картопля — 0,5 кг;
кабачок (свіжий або заморожений) — 200 гр.;
ріпчаста цибуля — 1 шт.;
куряче яйце — 1 шт.;
борошно — 0,5 склянки;
сіль, перець — за смаком;
рослинна олія для смаження.

Зрази картопляні з кабачком на сковороді покроковий рецепт

1. З картоплі зрізаємо шкірку, нарізаємо на шматочки і відварюємо до м’якості; Готуємо начинку: чистимо цибулину, дрібно нарізаємо, обсмажуємо на сковорідці до золотистого кольору;
2. З кабачка зрізаємо шкірку і натираємо на крупній тертці, викладаємо до цибулі, додаємо сіль і перець за смаком і готуємо 10 хвилин до випаровування рідини;
3. Готову картоплю розминаємо в пюре, даємо охолонути, вбиваємо яйце і перемішуємо; Картопляну масу змішуємо з мукой.
4. Робимо коржик, всередину кладемо кабачкову начинку і ліпимо котлету; Обсмажуємо зрази з двох боків до золотистої скоринки, прикрашаємо зеленню і подаємо зі сметаной.