Овочевий рататуй з кабачків і баклажанів

Як зробити Овочевий рататуй з кабачків і баклажанів рецепт простий. Підтверджений Привіт, хлопці. В кінці літа все частіше звучить питання: «Істомін, а тобі кабачки не потрібні, а то нам їх дівати нікуди». Доводиться переступати через себе і робити те, що мені як провідному телеканалу п’ятниця не властиво — брехати. Але так звані друзі не слухаючи твою відповідь з дурною усмішечкою сунуть свій урожай і не обертаючись тікають. Ви результаті цих кабачків накопичилося в холодильнику ціла тонна, а викинути шкода.
Спочатку ми робили з них оладки, потім зварили тонну супу, потім засмажили з часником і в підсумку прийшли до того, що в меню додався рататуй. Це блюдо французької кухні готується швидко і його можна приготувати заздалегідь, а потім просто розігріти. Від цього ви ні в чому не програєте. Більш того, смак з плином часу настоюється і стає ще смачніше. І ще одна хороша новина для тих, хто стежить за фігурою: це блюдо дієтичне і легке, але в той же час ситне. Навіть моя голодна принцеса наїдається їм на вечерю. Отже, товариші, діставайте ваші кабачки.

Інгредієнти

Кабачки-100г
Баклажани-70г
Помідори-70г
Червоний цибуля-20г
Перець болгарський-50г
Часник-5г
Оливкову олію-25г

Овочевий рататуй з кабачків і баклажанів покроковий рецепт

1. Помідори, червоний лук, часник обсмажити на сковороді, посолити, зняти з сковороди у велике блюдо.
2. Окремо обсмажимо баклажани, посолити, зняти з сковороди у велике блюдо перці з кабачками обсмажити, посолити, зняти з сковороди у велике блюдо.
3. У великому блюді все змішати, додати базилік, чорний мелений перець. І обов’язково!!!! П’ять крапель оцту! Все, рататуй готовий. Тепер можете їсти його гарячим і холодным.