Курка в духовці з гірчицею і часником на святковий стіл

Смачна курка в духовці з гірчицею і часником на святковий стіл рецепт простий. Ця страва чудово у всіх відносинах, проста в приготуванні курка в духовці «Новорічна» виходить дуже смачною, ароматною, прекрасно підходить для святкового столу!

Інгредієнти

Курка 1 шт
Рослинне масло 3 ст. л.
Гірчиця зерненая 2 ст. л.
Зубчик часнику 2 шт
Сіль і перець за смаком

Курка в духовці з гірчицею і часником на святковий стіл покроковий рецепт

1. Курку добре промити і обсушити. Розрізати тушку по грудці і розгорнути грудкою вниз, викласти на деко, застелене фольгою. На тарілці змішати гірчицю, масло, сіль, часник і пресований перец.

2. Натерти всю тушку курки сумішшю і залишити на 30-45 хвилин. Поставити в сильно розігріту до 220 градусів духовку на 15-20 хвилин. Знизити температуру до 180 градусів і готувати ще 1 час.

3. Готову курочку трохи остудити. Викласти на блюдо з скибочками апельсинів і зеленню. Курка в духовці «Новорічна» готова. Можна подавати до новорічного столу.

Відео рецепт 👇