Люля-кебаб з яловичиною та цибулею

Як смачно зробити Люля-кебаб з яловичиною і цибулею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

•Фарш яловичий/баранячий-1 кг
•Цибуля-2 шт.(великі)
•Зелень (петрушка і кінза)
•Спеції для м’яса, сіль, мелений чорний перець.

Люля-кебаб з яловичиною і цибулею покроковий рецепт

1. У фарш додаємо е дрібно нарізану зелень – кінзу, петрушку. Ріпчасту цибулю натерти на тертці, добре віддати сік. І тертий лук додати до фаршу. Додаємо до м’яса спеції, все ретельно перемешиваем.
2. Фарш дуже добре відбиваємо 15-30 хвилин, він стане однорідної консистенції і буде досить липким. Потім поставити фарш в холодильник на 2 години для маринування. Сформувати люля-кебаб. Руки змастити рослинною маслом.
3. Сформувати ковбаску (діаметром 3-4 см), надіти її на шпажку. Подавати люля-кебаб з яловичини зі свіжими овочами, маринованою цибулькою, кетчупом або аджикою. Приємного апетиту!