Макарони з баклажанами, перцем і помідорами на сковороді

Макарони з баклажанами, перцем і помідорами на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

106 ккал/100 гр. Б: 3.2 Ж: 2.7 У: 18

Баклажан – 300 гр. (1 шт)
Солодкий перець – 100 гр (1 шт)
Цибуля – 80 гр. (1 шт)
Помідор – 550 гр. (4 шт)
Макарони – 250 гр.
Сіль, чорний перець, часник, орегано, базилік, цукор
Рослинна олія

Макарони з баклажанами, перцем і помідорами на сковороді покроковий рецепт

1. Помідори очистити від шкірки, пюрировать блендером. Баклажан очистити від шкірки, розрізати навпіл і замочити у підсоленій воді на 5 хвилин. Промити, промакнуть рушником, нарізати кубиками.

2. Викласти на сковороду з рослинним маслом. Обсмажити на середньому вогні до золотистої скоринки. Потім перекласти в окрему тарілку. Обсмажити цибулю, перец.

3. Додати томатне пюре, сіль, щіпку цукру, 1/3 ч. л чорного перцю, орегано, базиліка і 1/2 ч. л чеснока.

4. Протушкувати кілька хвилин. Всипати шматочки баклажана. Додати відварені в підсоленій воді макарони. Перемішати і зняти з вогню. Посипати зеленью.

Відео рецепт 👇