Смажена вирізка свиняча в клярі на сковороді

Смажена вирізка свиняча в клярі на сковороді смачно простий рецепт.

Інгредієнти

✅вирізка свиняча
✅сіль, приблизно 0,5 ч. л. без гірки, перець за смаком
✅масло для смаження

Для кляру (приблизно на 12-13 невеликих відбивних):
✅яйця 3 шт.,
✅майонез-3 ст. л.,
✅борошно 3 ст. л. (+-1 ст. л)

Смажена вирізка свиняча в клярі на сковороді покроковий рецепт

1. Для відбивних беремо свинячу або яловичу філейну вирізку, у нас вона ось така невелика нарізаємо товщиною приблизно 1,5-2 див., і відбиваємо. Готуємо кляр: У миску розбиваємо яйця, додаємо майонез, сіль, перець і муку.

2. В залежності від яйця може знадобитися більше або менше борошна, але повинна вийде ось така консистенція. І коли будете смажити кляр не повинен стікати з м’яса, тоді він правильный.

3. відбивні, Обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін і викладаємо на серветку. Ми дуже любимо їх подавати з картопляним пюре, овочевим салатом або робимо з ними бутерброди і навіть бургеры.

Відео рецепт 👇