Відбивні з грибами під сирною скоринкою

Як зробити Відбивні з грибами під сирною скоринкою рецепт простий.

Інгредієнти

✅Свинячий карбонад-700 г
✅Шампіньйони-600 г
✅Цибуля-1 шт.
✅Твердий сир-300 г
✅Майонез
✅Томатний сік
✅Сіль,перець

Відбивні з грибами під сирною скоринкою покроковий рецепт

1. Свинячий карбонат нарізати на стейки. Відбити з двох сторін під харчовою плівкою. Посолити і поперчити. Шарами викласти в широкий посуд. Кожен шар залити томатним соком.

2. Залишити маринуватися на кілька годин. Потім устілки перекласти на деко застелений фольгою. Гриби обсмажити з цибулею. Додати улюблені спеції за смаком. На стейки викласти обсмажені грибы.

3. Присипати натертим на терці сиром. Зробити сіточку з майонезу. Запікати при температурі 200° с до золотистої скоринки. ⠀ Приємного вам апетиту!

Відео рецепт 👇