Фаршировані овочі з мясом

Як смачно зробити Фаршировані овочі з м’ясом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Друзі, сьогодні хочу нагадати вам про фаршированих овочів і долма з оригінальною подачею, якими я ділилася пару років тому 🔥👍

Інгредієнти

Яловичий фарш – 2 кг
Цибуля – 1 кг
Кріп – 100 гр
Кінза – 100 гр
Рис – 300 гр
Молоко – 300 мл
Капуста велика
Болгарський перець
Виноградні листя
Сіль, перець, кмин за смаком
Томатний сік – 2 л

Фаршировані овочі з м’ясом покроковий рецепт

1. У фарш додаємо дрібно нарізані цибулю і зелень, рис, молоко, сіль, спеції за смаком і все добре перемішуємо. Збираємо долма як на відео і поміщаємо в окрему каструлю (докладний рецепт можете подивитися на моїй сторінці). Варимо їх окремо. У перців вирізаємо по колу серцевину, видаляємо нутрощі і заповнюємо їх фаршем.

2. Знімаємо з капусти 2 листочка і прибираємо їх в сторону. У капусти видаляємо качан і виймаємо вміст капусти, формуючи ємність зі стінками товщиною приблизно 1 см У фарш, яким начиняємо капусту, додаємо дрібно нашатковану капусту в кількості приблизно 20 % від обсягу фаршу, солим.

3. Начиняємо капусту цим фаршем і зверху закриваємо листочками капусти. Вистилаємо дно каструлі капустяними листками, зверху кладемо плоску тарілку, щоб після приготування було легше перевернути капусту. На тарілку викладаємо капусту, а по краях – фаршировані перцы.

4. Обсипаємо сіллю і заливаємо їх томатним соком. Каструлю ставимо на великий вогонь, після закипання вогонь зменшуємо нижче середнього і варимо 1,5 – 2 години під щільно закритою кришкою. Подаємо як на відео. Всім приємного аппетита.

Відео рецепт 👇