Картопля з куркою і грибами у вершковому соусі

Картопля з куркою і грибами у вершковому соусі простий рецепт 🤤 зберігай рецепт, домашній ресторан 👍

Інгредієнти

✅ Картопля 400г
✅ Печериці 200г
✅ Куряче філе 400г
✅ Шпинат 30г
✅ Вершки 20% 250мл
✅ Сіль і спеції (паприка, часник суш. суміш перців)
✅ Сир 20-30г
✅ Масло для смаження

КБЖУ на 100г:
132kkal 8.2/8.3/6.8
Кількість порцій: 3

Картопля з куркою і грибами у вершковому соусі покроковий рецепт

1. Картоплю миємо, чистимо, нарізаємо довільно, промиваємо. Варимо картоплю (нарізаний дуже швидко варитися) якщо не хочете варити то можна просто обжарить.

2. На розігрітій сковороді з олією (середній вогонь) обсмажуємо гриби + куряче філе до готовності, закидаємо шпинат (можна без шпинату), смажимо буквально ще пару хвилинок і додаємо варену або смажену картоплю + вершки + спеції, доводимо до загустіння (десь хвилин 10).

3. Перемішаємо тепер все у форму для запікання, зверху сир 🧀 і дрібно нарізаний шпинат. Відправляємо в духовку на 20 хв 180С (у мене верхній і нижній нагрів)

Відео рецепт 👇