Курка в соусі з овочами баклажанами, помідорами, цибулею і перцем

Курка в соусі з овочами баклажанами, помідорами, цибулею і перцем простий рецепт 🔥 Це нереально смачний соус, який перебуває на середньому вогні у власному соку! І я зовсім не пожартувала, справді помітила по собі, що після такого обіду худну.

Інгредієнти

3 шт. Баклажани
2 шт. Болгарського перцю
2 шт. Ріпчастої цибулі
5 шт. Помідор великих
20 гр. Вершкового Масла
800 гр. Курячого стегна без кістки
Сіль
Перець
Паприка
Орегано
кмин Мелений

Курка в соусі з овочами баклажанами, помідорами, цибулею і перцем покроковий рецепт

1. Помідори заливаємо окропом, залишаємо на 5 хвилин і очищаємо від шкірки. Нарізаємо кільцями 3 мм. Баклажани так само нарізаємо кільцями 4-5 мм. Цибулю півкільцями не такими товстими як помідори і баклажани. Перець теж нарізаємо полукольцами.

2. Змішуємо всі овочі в чаші, приправляємо сіллю і спеціями за смаком і добре перемішуємо. Курячі стегна нарізаємо на великі шматочки і так само приправляємо специями.

3. На дно каструлі кладемо вершкове масло і поверх половину овочів. Потім викладаємо всю курку і закриваємо залишилися овочами. Накриваємо тарілкою меншого діаметра, а зверху крышкой.

4. Тушкуємо на середньому вогні приблизно хвилин 5060 хв. Соус нудиться у власному соку, не потрібно ніякої воду додавати, виходить нереально смачно!

Відео рецепт 👇