паста Карбонара тальятелле з беконом, вершками, часником, цибулею і сиром

Домашня паста з беконом ідеально впишеться в цей зимовий п’ятничний вечерю. Як смачно зробити Карбонара Пасту тальятелле з беконом, вершками, часником, цибулею і сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тальятелле – 6 шт
Бекон – 200 г
Часник – 3 зубчики
Цибуля ріпчаста – 1/2 шт
Вершки 10% – 200 р
Борошно – 1 ч. л.
Пармезан – 50 г
Сіль – за смаком
Рослинна олія для смаження

паста Карбонара тальятелле з беконом, вершками, часником, цибулею і сиром покроковий рецепт

1. На рослинному маслі обсмажити дрібно нарізаний часник і цибулю протягом пари хвилин. Макарони відварити в підсоленій воді по інструкції на упаковці. Я варила 6 хвилин. Бекон нарізати і додати до луку.

2. Додати 1 ст л води і обсмажити на середньому вогні. Вимкнути вогонь. Влити вершки і додати трохи борошна, розмішати. Потім включити середній вогонь і, постійно помішуючи, нагріти сливки.

3. Як тільки вони майже закипіли, додати ополоник води від пасти. Кип’ятити вершки не потрібно. Потім додати відварену пасту і змішати. Вимкнути вогонь. В кінці натерти зверху пармезан (або при подачі).

Відео рецепт 👇