Еластичне тісто для вареників і пельменів

Саме еластичне тісто для вареників і пельменів. З таким тестом працювати просто одне задоволення, оцет надає їй еластичність, при цьому ніяк не впливає на смак.

Інгредієнти

Склянка 250 р

🌺 3 ст борошно (480г)
🌺 -/+ 0,5 ст вода (-/+125 – 150 мл)
🌺 1 шт яйце
🌺 0,5-1 чл сіль
🌺 1 ст л оцет 6%

Начинка: ягода+ цукор

Еластичне тісто для вареників і пельменів покроковий рецепт

1. Борошно змішуємо з сіллю, додаємо яйце, оцет і воду, замішуємо тісто. При замісі воно туге, даємо йому відпочити мінімум 30 минут.
2. Формуємо вареники, начинка будь-яка на ваш вкус.

3. Відварюємо до готовности.