Паста карбонара з беконом і вершками з фетучіні

Як смачно зробити Паста карбонара з беконом і вершками з фетучіні простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ділюся з вами домашнім варіантом карбонара, яку обожнюють мої діти. Це, звичайно, не класичний рецепт, але деякі воліють саме його.

Інгредієнти

Паста фетучіні 500 гр
Бекон 200 гр
Вершки 20 % 300 мл
Пармезан 100 гр
Чорний перець
Зубчик часнику

Паста карбонара з беконом і вершками з фетучіні покроковий рецепт

1. відварюємо Пасту аль-денте. В цей час на невеликій кількості рослинного масла обсмажуємо рубаний чеснок.
2. Бекон ріжемо на смужки і відправляємо в сковороду. Підсмажуємо до золотистої скоринки, вводимо сливки.
3. Як тільки вершки закиплять, додаємо тертий сир і чорний перець. Вводимо пасту. Добре перемешиваем.