Свинячі ребра барбекю на мангалі

Як зробити Свинячі ребра барбекю на мангалі простий рецепт.

Інгредієнти

Свинячі ребра 2 кг
Чорний перець 1 ст. л
Сіль крупна 1 ст. л
Сушений часник 🧄 1 ст. л
Соус BBQ 2 ст. л

Свинячі ребра барбекю на мангалі покроковий рецепт

1. Після натирання ребер отриманою сумішшю відразу приступаємо до приготування, так як час приготування займає значний час і смак спецій просочиться в процесі. Цей варіант приготування з копченням, для отримання димного кольца.

2. Температуру утримуємо на рівні 100°-120°, у першому етапі додаємо сухі фруктові дрова, мочити їх не потрібно, щоб не було гіркоти. Після нанесення соусу BBQ потрібно бути дуже уважним, щоб не обгорело.

3. Такий варіант підійде для приготування в духовці при температурі. 140°-160° 1 годину і 2 години в фользі, тільки без копчення, після нанесення соусу також до отримання корочки.

Відео рецепт 👇