Рис з філе індички, часником і соєвим соусом на сковороді

Смачний рис з філе індички, часником і соєвим соусом на сковороді простий рецепт домашній. Готуємо смачну страву з ароматним і пікантним смаком — індичка з рисом на сковороді. Ну і звичайно зробимо його максимально корисним. 😉

Інгредієнти

Філе стегна або гомілки індички
Рис (у мене «Жасмин»)
Вода
Соєвий соус
Корінь імбиру
Часник
Паприка
Лимонний сік
Эритрит
Оливкова олія
Сіль
Куркума за бажанням

Рис з філе індички, часником і соєвим соусом на сковороді покроковий рецепт

1. На плиту встановлюємо сковороду, добре прогріваємо. М’ясо обсмажуємо на сильному вогні 5 хвилин, часто перемішуючи. Потім вогонь робимо середній, кладемо всі добавки крім солі і масла. Спеції за смаком. Не шкодуємо паприки і часнику. Часник краще свежий.
2. А ось лимонного соку і підсолоджувача кладемо по чуть-чуть. Выпариваем утворився від м’яса сік. Хвилин 15-20. Можна під кришкою. Рис промиваємо проточною водою, додаємо в сковороду до мясу.
3. Заливаємо вміст сковороди киплячою водою, щоб вона покрила суміш. Перешкодимо, весь рис повинен бути у воді. Готуємо приблизно 15 хвилин, до випаровування рідини. Не заважаємо в це время.
4. Рис повинен стати м’яким, при цьому залишитися розсипчастим. Вимикаємо газ. Солимо, поливаємо оливковою олією і накриваємо кришкою. Залишаємо ще на кілька хвилин. Приємного апетиту!