Соковита індичка з баклажанами, помідорами і йогуртом

Як зробити соковиту індичку з баклажанами, помідорами і йогуртом рецепт простий.

Інгредієнти

•Філе грудки індички ( або курки) -700 гр.
•Баклажан-1 шт.
•Помідори-2 шт.
•Грецький йогурт або сметана-150 гр.
•Сирний сир-100 гр.
•Тертий сир-40 гр.
•Зелень (петрушка і кріп)
•Сіль і перець.
•Яйце-1 шт.
•Панірувальні сухарі
•Часник-2 зубчики

Соковита індичка з баклажанами, помідорами і йогуртом покроковий рецепт

1. баклажани Очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками й викладаємо на добре розігріту сковороду, додаємо до баклажанів нарізані помідори і зелень, обсмажуємо до готовності .
2. нарізаємо Індичку на стейки, обвалюємо кожен шматок м’яса у збитому яйці, потім у панірувальних сухарях. Стейки індички обсмажуємо з двох боків до готовности.
3. У форму для запікання Викладаємо готову індичку, на неї баклажановий шар і завершальним етапом сирна начинка ( йогурт змішайте з сирним сиром, тертим сиром і давленим часником). Відправляємо м’ясо в попередньо розігріту духовку на 200 ~10-15 хвилин або до готовності

Відео рецепт 👇