Чахохбілі з курки з помідорами і плавленим сиром

Вершково – сирний Чахохбілі 🔥 Друзі, я навіть не очікувала що це може бути настільки смачно. Чахохбілі з курки з помідорами і плавленим сиром простий рецепт. Соус з помідорів з плавленим сиром чудово поєднується з ароматом часнику і хмелі-сунелі. Обов’язково спробуйте цей сирно-вершковий чахохбілі.

Інгредієнти

Курка 1 шт
Помідори 3-4 шт
Плавлений сир 150-200 гр (невелика ванночка)
Хмелі-сунелі 1 ч ложка
Сіль, перець

Чахохбілі з курки з помідорами і плавленим сиром покроковий рецепт

1. Курку розрізати на порційні шматочки, я зазвичай розрізаю на 8 частин. Солимо, перчик і обсмажуємо год 2х боків до золотистого кольору. Додайте трохи води, накрийте кришкою і протушкувати на повільному вогні приблизно 20-30 минут.
2. У другій сковороді обсмажте нарізаний часник додайте хмелі-сунелі і обсмажте протягом 1 хвилини. Додайте в сковороду нарізані помідори і тушкуйте до отримання соусу. У томатний соус додайте плавлений сир перемішайте і додайте трохи води, щоб соус вийшов трохи жиже.

3. Спробуйте соус на сіль і при необхідності додайте. Залийте готову курку соусом і протушкувати на повільному вогні 20 хвилин. Ваш приголомшливий вершково-сирний Чахохбілі готовий, приємного аппетита.