Королівський мясний рулет зі свинячої шийки, перцю і кисломолочного сиру

Як зробити смачний Королівський м’ясний рулет зі свинячої шийки, перцю і сирного сиру рецепт простий. Шикарний рецепт на ваш свято.

Інгредієнти

Свиняча шийка (м’якоть яловичини, стегно індички)
2-3 болгарських перцю (або смажені шампіньйони)
10 корнішонів (маринованих, солоних огірків)
Часник за смаком
Сіль, перець
150 гр. сирного (вершкового сиру)

Час активної готування 10 хв.

Королівський м’ясний рулет зі свинячої шийки, перцю і сирного сиру покроковий рецепт

1. Болгарський перець миємо, протираємо насухо, запікаємо в духовці при 180 гр. 30 хв. (1 раз перевернути), без масла чи чогось іншого. Прибираємо в пакет, коли трохи охолоне чистимо перець від шкірки. Підходить для салатів і гарячих страв. М’ясо акуратно розрізаємо на тонкий рулет, товщина приблизно 1 див., ніби розгортаємо фольгу, отбиваем.

2. Солимо і перчимо з 2-ух сторін. М’ясо мажемо сирним сиром, додаємо видавлений часник, кладемо нарізану перець і огірки. Згортаємо рулет. Перев’язуємо або мотузкою або ниткою (попередньо змочіть в маслі, а то нитка прилипне).

3. Загортаємо у фольгу. Запікаємо при 180 гр. 1.30 години, знімаємо вольта зверху і запікаємо ще 10 хв., щоб зовні рулет підрум’янився. Нарізаємо гострим ножем, аккуратно.

Відео рецепт 👇