Мясні рулетики з свинини з начинкою в духовці

Як смачно зробити М’ясні рулетики з свинини з начинкою в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

600 грам свинини ( у мене корейка, можна будь-яке м’ясо)
2 зубчики часнику
3 ст. л. рослинного масла
Сіль – 1 ч. л.
Чорний перець – ½ ч. л.
1 цибулина
Масло дхі – для смаження
Пучок петрушки
2 яйця
Картопля – 3 шт.
100 мл вершків.
50 грам сиру

М’ясні рулетики з свинини з начинкою в духовці покроковий рецепт

1. Свинячу корейку промити, обсушити і нарізати на шматочки. 🔹Гарненько відбити м’ясо з двох сторін. 🔹У мисці змішати часник, олію, сіль і чорний перець. 🔹Гарненько змастити м’ясо соусом. Залиште маринуватися на 30 хвилин. 🔹Обсмажити цибулю до м’якості, перекласти в миску. Додати петрушку і яйца.

2. Викласти начинку на м’ясо. Згорнути в рулет. 🔹Закріпити зубочистками. Обсмажити м’ясо з двох сторін. 🔹Нарізати картоплю, додати сіль і масло. 🔹Викласти у форму м’ясо і картоплю

3. У решту начинку додати вершки. Залити м’ясо і картоплю. 🔹Змочіть пергамент і накрийте мясо.

4. Випікати 30 хвилин при 180°С (356°F) 🔹Через 30 хвилин посипати сиром і запікати 7 хвилин. Приємного апетиту! До зустрічі у нових рецептах.

Відео рецепт 👇