Запечений гарбуз з індичкою в духовці

Запечений гарбуз з індичкою в духовці простий рецепт. Нещодавно я готувала схоже блюдо, але багато написали, що не зручно окремо запікати гарбуз, окремо смажити м’ясо. Ось будь ласка рецепт простіше. Можна запекти в одній великій формі.

Інгредієнти

На 2 порції
гарбуз в очищеному вигляді 200 гр
філе індички/курки 150 гр
моцарела 50 гр
вершкове масло
копчена паприка 1 ч. л
мед 1,5 ч. л
чебрець, розмарин за бажанням
сіль, перець за смаком

Запечений гарбуз з індичкою в духовці покроковий рецепт

1. Гарбуз і філе нарізаємо на невеликі кубики. Гарбуз я нарізала трохи побільше. Перекладаємо В миску гарбуз і філе, солимо, перчимо, копчена паприка, чебрець, розмарин, мед. Добре перемішуємо і даємо постояти 30 минут.

2. На добре розігрітій сковороді з олією і обсмажуємо замариновану гарбуз з індичкою, протягом трьох хвилин. Перекладаємо в форму, зверху масло, ставимо в заздалегідь розігріту духовку на 30-35 хвилин при температурі 200 градусов.

3. Якщо починає підгоряти, накриваємо фольгою. За п’ять хвилин до кінця посипаємо натертим сиром. Даємо ще постояти хвилин десять в духовці і подаем.

Відео рецепт 👇