Лосось зі шпинатом, оливками і вяленими помідорами у вершковому соусі

Дуже швидке блюдо, що готується хвилин 20, але являє собою повноцінний смачний обід. Як смачно зробити Лосось зі шпинатом, оливками і в’яленими помідорами у вершковому соусі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Філе лосося – 600 р
Олія оливкова для смаження
італійська Приправа
Сіль
Перець
Помідори в’ялені різані – 3-4 ст. л
Шпинат свіжий або заморожений – 50 г
Оливки зелені – 2 ст. л
для соусу Вершки – 0.5 ст.
Часник – 1 зуб.
Бульйон (курячий, рибний, овочевий) або вода– 0.5 ст.

Лосось зі шпинатом, оливками і в’яленими помідорами у вершковому соусі покроковий рецепт

1. Філе лосося посолити, посипати італійськими або прованськими травами, перцем, нарізати на шматочки і відставити. В’ялені помідори дрібно нарізати. Свіжий шпинат порвати руками або розморозити 3 кубики і віджати від зайвої воды.
2. Розігріти сковороду, обсмажити рибу на сильному вогні по 2 хвилини з обох боків, вийняти зі сковороди, накрити фольгою. Для соусу: Часник видавити або дрібно нарізати. Розігріти масло, швидко обсмажити часник, додати оливки, шпинат, посолить.
3. Обсмажити 2 хвилини, влити гарячий бульйон і вершки, загасити 3-4 хвилини. У готовий соус викласти лосось, накрити сковороду кришкою, пропарити 2 хвилини, вогонь вимкнути. Сковороду залишити на вимкненій плиті. Подавати з гарніром або салатом.