Сочевичні котлети з рисом вегетаріанські

Сочевичні котлети з рисом вегетаріанські простий рецепт без глютену, яєць, лактози. Виявилося дуже смачно. Частину я готую відразу (бажано готувати стільки, скільки ви відразу будете їсти гарячими), а частина заморожую, щоб все було під рукою. Готувати їх швидко , передчуваю, як смачно буде зробити бургер з безглютенової булкою і смачним соусом.

Інгредієнти

(Чашка 250 мл)
– 2 чашки зеленої сочевиці промити і замочити в холодній чистій воді на ніч
– 1 чашка бурого рису (або пшоно)
– спеції (чим більше, тим краще , на ваш смак)
– 1 цибулина (невелика)
– 2 зуб часнику, пучок кінзи (петрушки, кропу) за бажанням
– борошно бурого рису (або будь-яка безглютенова) на обсипання

Сочевичні котлети з рисом вегетаріанські покроковий рецепт

1. З сочевиці злити воду і прокрутити разом з цибулею, Кінзою і часником в м’ясорубці. Відварити рис до готовности.

2. З’єднати рис і сочевичний фарш. Додати спеції, сіль і т. д. Насипати трохи борошна на дошку і сформувати котлеты.

3. Обсмажуємо на олії (можна в духовці), я ще додаю трохи води потім і під кришкою тушу (але це не обов’язково).

Відео рецепт 👇