Філе індички з запеченої гарбузом і сиром фета в духовці

Як смачно зробити Філе індички з запеченої гарбузом і сиром фета в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Можна цей соус змішати з вареними макаронами, а поряд покласти філе. Дуже смачно!

Інгредієнти

Гарбуз очищена 500 гр
Фета 1 упаковка
Філе індички/ курки 3-4 шт
Олія оливкова
Чебрець, розмарин
Приправа для курки
Сіль

Філе індички з запеченої гарбузом і сиром фета в духовці покроковий рецепт

1. Гарбуз очистити від шкірки і нарізати на невеликі кубики. Викласти у форму для запікання, посолити. У середину покласти фету. Збризкуємо все олією, додаємо чебрець, розмарин.

2. Відправляємо в заздалегідь розігріту духовку на 35-40 хвилин t 200′. Філе відбити з двох сторін, посолити, приправа для курки, оливкова олія, дати постояти хвилин 20. Потім обсмажуємо з двох боків до рум’яної корочки.

3. Готове філе перекласти в фольгу, відкласти в сторону. Готову гарбуз розминаємо виделкою і з’єднуємо з фетой.

4. Виходить дуже смачний кремовий соус. На тарілку викладаємо гарбузовий соус, зверху порційно нарізане філе, прикрашаємо зеленню. Наслаждаемся.

Відео рецепт 👇