Макарони черепашки з фаршем на сковороді

Як смачно зробити Макарони черепашки з фаршем на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– Макарони 300 гр;
– Фарш 500 гр;
– Цибуля ріпчаста 1 шт;
– Часник 2 зубчики;
– Болгарський перець 1/2;
– Морква 1/2;
– Помідор (великий) свіжий 1 шт;
– Томатна паста 2 ст. л + 100 мл води;
– Сіль, чорний мелений перець.

Макарони черепашки з фаршем на сковороді покроковий рецепт

1. макарони Відварити згідно до інструкції на упаковці. Розігріти сковороду з рослинним маслом. Відправити в неї фарш, помішуємо, щоб не було великих грудок. Як тільки фарш змінив колір з рожевого на сірий, додаємо цибулю, часник, моркву і болгарський перец.
2. Тушкуємо 8 хвилин. Помідор моєму і робимо на ньому надріз у вигляді хреста, заливаємо його окропом на 5 хвилин, зливаємо воду і знімаємо шкірку, нарізаємо кубиком. Відправляємо до помідор мясу.
3. Томатну пасту розбавляємо водою і відправляємо слідом за помідором, тушкуємо 5-8 хвилин. Солимо і перчимо. Додаємо відварені макарони. Перемішуємо. Пробуємо на вкус.
4. За необхідності додаємо сіль і перець. Тушкуємо 1-2 хвилини. Знімаємо з плити. Страва готова! Швидко готується! Смачно виходить!