Курка в соусі каррі на сковороді

Курка в соусі каррі на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

куряче філе (можна використовувати будь-які частини курки) 500гр;
цибуля 1шт;
часник 2 зубчики;
каррі 2ч.л;
томатна паста 1ст.л;
вода 200мл;
сметана 2ст.л;
борошно 1ст.л;
цукор 1ч.л;
сіль, чорний перець/суміш перців за смаком;
рослинна олія для смаження.

замість води і сметани можете додати вершки 20%

Курка в соусі каррі на сковороді покроковий рецепт

1. Дрібно нарізану цибулю обсмажити на олії до прозорості. До цибулі додати порізане кубиками куряче філе і обсмажити близько 15 минут.
2. Додати каррі, томатну пасту, чорний перець, цукор, сіль і все перемішати. В окремій мисці змішати воду з борошном і сметаною до однорідної маси і додати її до курице.
3. Тушкувати кілька хвилин і додати дрібно нарізаний часник. Тушкувати ще кілька хвилин і вимкнути. Соус каррі готовий!