Фарширована індичка з сиром, зеленню і сиром на сковороді

Фарширована індичка з сиром, зеленню і сиром на сковороді простий рецепт. Сьогодні готуємо «Кишеньки з індички з сирною начинкою». Дуже люблю індичку, але не так часто її готую, як хотілося б. Це блюдо годиться і для святкового столу і для звичайної вечері.

Інгредієнти

мале філе індички (скільки їдців, стільки і шматочків)
сир (стільки, щоб вистачило на начинку, дивіться самі, за кількістю філе)
зелень (петрушка, кріп)
сіль
перець
сир
вершки (у мене були 20%)
зубочистки або шпажки для шашличків

Фарширована індичка з сиром, зеленню і сиром на сковороді покроковий рецепт

1. Філе моєму, надрізаємо з боку, роблячи кишеньку, солимо і перчимо. З сиру, нарізаної зелені, солі і перцю замішуємо начинку. Наповнюємо «кишеньки» начинкою і, за допомогою зубочисток/шпажки, проколюючи, закриваємо наші начинені филе.

2. Обсмажуємо трохи на розпеченій сковороді на рослинному маслі з двох сторін, укладаємо у форму для випікання, посипаємо тертим сиром і заливаємо вершками. Випікаємо при 180 градусах до готовності, хвилин 35-40 («кишеньки» повинні підрум’янитися).

3. Ось і все, залишилося тільки зробити салат зі свіжих овочів і зелені! Приємного апетиту! ПиСи: Так, вибачаюсь за одне фото, яке-то воно не зовсім пристойне получилось.