Шашлик по грузинськи з свинини з аджикою і цибулею

Як смачно зробити Шашлик по грузинськи з свинини з аджикою і цибулею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Шашлик по-грузинськи

Інгредієнти

– мясо (свинна шия) – 1.7 кг
– цибуля – 600гр
– аджика – 4 ч. л.
– сіль/цукор
– ч. перець/коріандр/зіра

Шашлик по грузинськи з свинини з аджикою і цибулею покроковий рецепт

1. М’ясо нарізаємо великим кубиком. Готуємо цибуля: пропускаємо його через м’ясорубку, далі відціджуємо сок.
2. М’ясо маринуємо в цибульному соку, аджике , солі і цукру (ми в маринаді зазвичай заморожуємо).

3. Промаринований шашлик нанизуємо на шампури, заправляємо сумішшю перцю, зіри, коріандру. Смажимо на розпечених вугіллях до готовности.

Відео рецепт 👇