Яловиче мясо з картоплею, помідорами, морквою на сковороді

Підготувала для вас рецепт дуже смачної вечері. Готується легко і просто. Яловиче м’ясо з картоплею, помідорами, морквою на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

✅ яловиче м’ясо 800 гр
✅ цибуля 1 шт
✅ картопля 4 шт
✅ морква 2 шт
✅ помідори 3 шт ( можна томатну пасту або домашній томат)
✅ часник 3 зубчики
✅ води приблизно 2-2.5 склянки
✅ зелений горошок заморожений 70 гр (можна більше, за вашим смаком)
✅ зелень
✅ сіль, спеції за смаком

Яловиче м’ясо з картоплею, помідорами, морквою на сковороді покроковий рецепт

1. Обсмажуємо яловичину, додаємо цибулю, часник, помідори або томат, заливаємо окропом і залишаємо гаситися під закритою крышкой.

2. Додаємо картоплю, моркву, сіль, спеції за смаком, заморожений горошок, доливаємо ще трохи окропу і залишаємо тушкуватися до готовности.

3. Посипаємо зеленню і вечеря готова. Всім приємного апетиту 🙏