Равіолі зі шпинатом і сиром

Ви просили більше несолодких рецептів, я вирішила, що равіолі з такою начинкою найкращий варіант для початку. Якщо у вас є паста-машина – ви везунчик, якщо ні, то доведеться попрацювати ручками, що, загалом-то на користь, згодні?!😄 Як зробити Равіолі зі шпинатом і сиром рецепт простий. Але я лінива господиня, тому борошно з яйцями прокручую в блендері в режимі «пульс», а далі замішую руками🙌🏻 Борошно краще брати тонкого помелу, з нею тісто вийде еластичніші і ніжніше в готовому вигляді.

Інгредієнти

на 24 шт:

Борошно – 300 г
Яйця – 3 шт.
Сіль – щіпка
Сир сулугуні – 250 г
Сир сирний – 70 р
Шпинат – 150 г
Олію вершкове – 15 р
Олія оливкова – 1 ст. л.
Жовток – 1 шт.
Сіль, спеції – за смаком

Равіолі зі шпинатом і сиром покроковий рецепт

1. Для тіста змішуємо борошно, яйця і сіль, вимішуємо тісто руками або в блендері до повної еластичності, загортаємо в харчову плівку на півгодини. Для начинки шпинат припускаємо на сковороді, де попередньо розігріваємо масло і оливковое.

2. Сир натираємо на крупній тертці, змішуємо сулугуні, сирний сир, шпинат і жовток. Солимо, перчимо за смаком. Частину тіста розкачуємо в довгий прямокутний пласт, чайною ложкою викладаємо начинку. Розкачуємо другу іншу тіста, накриваємо другим пластом первый.

3. Якщо немає равиольницы, то змащуємо краї тіста попередньо збитим яйцем, нарізаємо різьбленим ножем на квадрати. Відварюємо равіолі в підсоленій воді до готовності. Подаємо, посипавши пармезаном і з вершковим маслом.