Рибні котлети з форелі, тріски та палтуса

Як смачно зробити Рибні котлети з форелі, тріски та палтуса простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Філе форелі – 300 гр.
Філе тріски – 300 гр.
Філе палтуса – 300 гр.
Цибуля ріпчаста – 3 шт.
Хліб тостовий – 4 скибочки
Яйце C0 – 1 шт.
Молоко – 100 мл
Петрушка свіжа
Сіль, перець за смаком
Масло вершкове і рослинне

Рибні котлети з форелі, тріски та палтуса покроковий рецепт

1. Ріпчаста цибуля середнього розміру очистити, дрібно нашаткувати і обсмажити на суміші вершкового масла і олії до золотистого кольору, охолодити. ⠀ З хліба зрізати кірки (вони нам не знадобляться), замочити в молоці, потім злегка віджати. ⠀
2. Через м’ясорубку пропустити: рибу, хліб, цибулю. Додати яйце, дрібно посічену півнику, сіль, перець, ретельно вимішати і відбити фарш. Прибрати в холодильник на годину для стабілізації. ⠀ Сформувати котлетки і обсмажити на олії до рум’яної скоринки з кожної сторони. ⠀
3. Так само ці котлетки можна запекти або приготувати на пару або в аерогрилі. Подавати з пюрешкой і солоним огірком по моєму фірмовим рецептом. У холодному вигляді ці котлетки ще смачніше😋 на бутерброд з листком салату і помідори – розум наїсти👍🏻