Хе з курячих сердечок з морквою по корейськи

Як смачно зробити Хе з курячих сердечок з морквою по корейськи простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🔸️ Курячі сердечка – 350 гр.
🔸️ Морква – 2 шт. (середнього розміру)
🔸️ Цибуля – 1 шт. (велика)
🔸️ Масло рослинне – 3 ст. л.
🔸️ Цукор – 2 ч. л.
🔸️ Часник – 2 зубчики (середнього розміру)
🔸️ Сіль, чорний перець, паприка, коріандр мелений.

Хе з курячих сердечок з морквою по корейськи покроковий рецепт

1. Сердечка ріжемо навпіл, добре чистимо, заливаємо водою, додаємо сіль, перець, лавровий лист і ставимо варити на 40-45 хвилин. Моркву натираємо на тертці для моркви по-корейськи (у мене такий терки ні, я натерла на звичайній).
2. Цибулю ріжемо півкільцями. Коли сердечка зваряться, викладаємо їх на блюдо. Беремо 150 мл. бульйону, додаємо в нього рослинне масло і кип’ятимо. У гарячу рідину додаємо чорний мелений перець, паприку і мелений кориандр.
3. Все перемішуємо. Сердечка змішуємо з морквою та цибулею, додаємо натертий часник, сіль, цукор і оцет. Все перемішуємо, закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник на 2 часа.